Borbás Zoltán és Horváth Nóra közös blogja

BORBÁS ZOLTÁN ÉS HORVÁTH NÓRA KÖZÖS BLOGJA

Hogy miért éppen parázsőrző? Ennek több oka is van. Először is itt vannak a KÁLYHÁK. Egy jó kályha, mely sokáig őrzi a parazsat, még akkor is meleget sugároz, ha már nem lobog benne a tűz.
Másrészt itt vannak az ILLUSZTRÁCIÓK. Míg a kályhák testünket, addig a rajzok a lelkünket melegítik. A papíron vonalak, színek formájában parázslik tovább az alkotói tűz. Akárcsak a lakásunkat színesítő apró, KEDVES TÁRGYAKban, egy-egy képkeretben, tükörkeretben, órában.
És ha belegondolunk, mi magunk is parázsőrzők vagyunk. Őrizzük az élet melegét, óvjuk, védjük, tápláljuk tüzét.

2012. február 23., csütörtök

Baba-ringató függgőágy




Minden szülő ösztönösen tudja, hogy a ringatás megnyugtatja a babát. Ám amikor a karunkban édesen elszenderedő kisdedet letesszük a kiságyba, sok esetben azonnal felpattannak a kis szemecskék, és kezdődhet az egész elölről. Ringatva lenni és ringatni jó. Ám a szülőknek sajnos más dolguk is akadhat a ringatás mellett.

A LENGŐ-RINGÓ babafüggőágy segíthet áthidalni ezt a problémát. Nem véletlenül altatták régen és altatják ma is a természeti népek csecsemőket függőágyban a világ minden táján. Nagyon jó megoldás ez a XXI. századi európai babák és szüleik számára is, hogy az első hónapok minél meghittebben és problémamentesebben teljenek.

Néhány érv, hogy miért válaszd Te is a LENGŐ-RINGÓ babafüggőágyat:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése